Ik kan mijn wachtwoord niet meer herrineren

U kunt een nieuw wachtwoord aanvragen via de ‘wachtwoord vergeten pagina’:

Wachtwoord Vergeten paginaHoe kan ik mijn persoonlijke gegevens beheren?

U kunt uw persoonlijke gegevens beheren via de ‘Uw Account’ pagina van Linda XL. U dient hiervoor eerst in te loggen. Op de pagina ‘Uw Account’ treft u een overzicht van uw laatste bestellingen, uw contactgegevens (profiel) en uw wenslijst.

Klik op ‘Profiel’ om vanuit deze pagina uw gegevens wijzigen door op de knop ‘Uw Gegevens’ te klikken. Daarnaast kunt u ook via het ‘profiel pagina’ uw wachtwoord wijzigen.Hoe gaat Linda XL om met de privacy van uw gegevens?

Linda XL respecteert de privacy van de gebruikers van haar website en draagt zorg voor uiterst zorgvuldige behandeling van alle gegevens die door klanten worden verstrekt. Gegevens van klanten worden uitsluitend gebruikt ten behoeve van het uitvoeren van bestellingen.

Indien u een bestelling plaatst bij Linda XL, dan worden uw gegevens opgenomen in ons klantenbestand. Linda XL verkoopt uw gegevens niet aan derden en stelt uw gegevens uitsluitend ter beschikking aan derden die betrokken zijn bij de uitvoering van uw bestelling en onze privacy voorwaarden respecteren.

Bij Linda XL kunt u zich inschrijven voor een nieuwsbrief/mailinglijst. Elke mailing bevat instructies om u af te melden en daarmee uw inschrijving ongedaan te maken.